Despre site

Deși există deja o mulțime de site-uri de anunțuri în spațiul online din Republica Moldova, unele din ele chiar cu o notorietate binecunoscută de majoritatea utilizatorilor, am decis totuși să lansez acest proiect.

Veți întreba probabil Dece?
Motive sunt mai multe, dar mă rezum să enumăr doar cîteva dintre ele.

Utilizând aceste site-uri deja binecunoscute, apărea uneori o senzație de frustrare din cauza că anumite lucruri nu sunt așa cum am vrea noi. Poate că sunt careva lipsuri la căutare și nu putem găsi ușor ceea ce dorim. Sau suntem bombardați cu prea multă informație de prisos și care ne îngreunează navigarea noastră. Sau orice alt motiv care va trecut deja prin minte când utilizați aceste site-uri.

Un alt motiv este că atunci când observ o problemă și am capacitatea să fac ceva ca s-o rezolv - nu pot să rămân indiferent fără să întreprind nimic, să încerc să fac lucrurile mai bune.

Știu că sunt abia la început de drum și sunt încă o mulțime de lucruri care pot fi îmbunătățite, dar promit să plec urechea la doleanțele voastre și să încerc să fac lucrurile mai ușor si mai plăcut de utilizat.