Școala de limba engleză „Success Academy” Chisinau

  • Chişinău,chisinau,str. str. Mircea cel Bătrân bd.,11, 2044
ZileOre de lucruOre de pauză
10:00 - 21:00
10:00 - 21:00
Școala de limba engleză „Success Academy” este o școală progresivă, modernă, care oferă elevilor săi cele mai noi și mai utile soluții pentru învățarea limbii engleze!
Metoda ESL (engleza ca a doua limbă) este principalul avantaj al programului de instruire „Success Academy”. Datorită acestei metode, am ajutat sute de oameni să învețe engleza în doar câteva luni. Metoda permite de a incepe un antrenament eficient de la zero pentru începători sau de a îmbunătăți abilitățile pentru cei care au deja cunoștințe și abilități, inclusiv engleza conversationala. Cei care și-au finalizat deja pregătirea la «Success Academy» afirma că au putut vorbi engleza cu încredere și corect numai după ce au terminat cursurile noastre. Dacă credeți că nu aveți nicio șansă să învățați limba engleză, să o vorbiți fluent, vă așteptăm la „Success Academy” la cursuri de Engleza Chisinau!
Înregistrează companie 
În cazul în care sunteți proprietarul acestei companii, vă rugăm să completați detaliile necesare pentru a vă putea confirma identitatea și a vă înregistra ca proprietar al companiei. Acest lucru vă va permite să gestionați detaliile companiei

Cod *
captcha
Greu de citit?Regenerează cod