SolidWorks 2023 Multilangual

Vînd 
Bălţi
500 lei
SOFT
132
Soft la măna a doua. Timp de folosință nelimitat. Prețul inclusiv instalarea. SolidWorks 2023 este o aplicație profesională de proiectare 3D multifuncțională care poate crea, simula, publica și gestiona datele rapid și ușor. Este o suită cu funcții complete, care are toate instrumentele și caracteristicile necesare pentru a efectua diverse operații pentru a proiecta diverse forme geometrice și curbe, simula obiectul original în 3D, aplica degrade pe suprafețe și multe altele. Cea mai recentă versiune aduce noi îmbunătățiri și capabilități inovatoare pentru a eficientiza și optimiza întregul proces de dezvoltare a produsului, îmbunătățind eficiența, acuratețea și colaborarea. SolidWorks 2023 este instrumentul suprem care oferă cea mai eficientă și puternică colecție de modele CAD pentru proiectanții de asamblare și piese de produs. Oferă instrumente de ultimă oră de proiectare, simulare, producție și management pentru a vă ajuta să creați produse de înaltă calitate cu puțin efort. Este o aplicație puternică care poate accelera fiecare aspect al procesului de dezvoltare a produsului, de la concept până la producție. Oferă instrumente și module specializate pentru simulare și analiză de proiectare, cum ar fi simularea, mișcarea, simularea fluxului, SW Composer eDrawings. De asemenea, furnizează scule pentru tablă, sudură, sudură și scule pentru fabricarea matrițelor. Transmiterea soft-ului se face prin https://wetransfer.com/ sau TeamViewer cu instalare îndepărtată gratuită.
500 lei
068136870

Autoritățile neagă că străinii vor putea cumpăra terenuri agricole, după adoptarea noului Cod funciar

Moldindconbank și VISA dau startul Sezonului Dragostei și sunt gata să te trimită în Maldive

Până la 295 milioane de euro, asistență macro-financiară pentru R. Moldova. Anunțul făcut de prim-ministra Danemarcei

Ceban afirmă că unele blocuri din sectoarele Botanica și Telecentru ar fi rămas fără apă. Premier Energy: „Nu e afectat sistemul de apeduct”

10 mii de lei pentru titularii de patentă care trec la regim de activitate independentă. Soluțiile Ministerului Economiei
Cod *
captcha
Greu de citit?Regenerează cod