Sailun

  • Chişinău,Chisinau,str. str. Calea Basarabiei 44,44, 2044
ZileOre de lucruOre de pauză
09:00 - 19:0012:00 - 13:00
09:00 - 18:00
Bun venit în universul Sailun.md, furnizorul de încredere al anvelopelor încă din 2015. Experiența noastră vastă se reflectă nu doar în calitatea anvelopelor pe care le oferim, ci și în nivelul nostru înalt de servicii.

La Sailun.md, vă garantăm consultanță profesională, prețuri atractive, livrare gratuită și posibilitatea de a beneficia de reduceri la următoarea achiziție. Nu suntem doar vânzători de anvelope; suntem partenerii voștri pentru o experiență de conducere confortabilă.

Puteți lăsa anvelopele la noi în depozit pentru a vă asigura că sunt în siguranță și bine întreținute. Comandarea anvelopelor este simplă cu ajutorul consultanților noștri pregătiți să vă ghideze spre modelele perfecte.

Sailun.md se mândrește cu oferta sa de modele premium la cele mai competitive prețuri. Bucurați-vă de confortul de conducere și de servicii deosebite cu fiecare comandă. Cu Sailun.md, călătoriile dvs. devin nu doar sigure, ci și remarcabil de confortabile.

Contact:

Telefon: +37360236217
Website: https://sailun.md
Înregistrează companie 
În cazul în care sunteți proprietarul acestei companii, vă rugăm să completați detaliile necesare pentru a vă putea confirma identitatea și a vă înregistra ca proprietar al companiei. Acest lucru vă va permite să gestionați detaliile companiei

Cod *
captcha
Greu de citit?Regenerează cod