Livrareflori.md

  • Chişinău,chisinau,str. Puskin,44, MD-2005
www.livrareflori.md este cea mai mare florărie online din Republica Moldova care vă pune la dispoziție livrarea florilor și cadourilor în toata țara și gratuit în Chișinău 24/24. Atunci când circumstanțele vă impun să nu aveți posibilitatea să ajungeți acolo unde ați dori ca să dăruiți un buchet de flori sau o compozitie - florăria noastră online și serviciul premium de livrare flori și cadouri este soluția perfectă.
Procesul de cumpărare a cadourilor și de livrare a florilor în Chișinău a devenit mult mai simplu odată cu apariția cu magazinul de flori online www.livrareflori.md. Florăria crează o gamă variată de buchete, compoziții din diverse flori și pe linga aranjamentul ales aveți posibilitatea de a alege cadouri adiționale precum torturi, bomboane, jucării sau baloane, iar noi îl livrăm cu grijă direct în mâinile destinatarilor. A devenit și mai simplu să ajungeți la inimile celor dragi pentru că puteți plasa comanda din orice colț al lumii și face plata online cu un card bancar. Vom livra cu grijă comanda dvs. în decurs de 2-3 ore în Chișinau. Livrarea florilor în Moldova se va face în 4-6 ore.
Buchete proaspete din trandafiri, lalele, frezii, bujori, ranunculus, cale și crizanteme așteaptă să fie livrate prin intermediul celui mai profesionist serviciu de curierat. Cumpără online buchetul de flori de pe www.livrareflori.md și optează pentru livrarea prin intermediul unui curier ce poartă sacou roz și mănuși albe și fii sigur că va trezi emoții adevărate.
Pe lângă livrări de flori atunci când merge vorba de ocazii speciale, putem fi partenerul Dumneavoastră și în cazul buchetelor corporative și a decorării oficiului. Atunci când doriți să felicitați angajații, partenerii sau colegii - puteți apela cu încredere la www.livrareflori.md.
Suntem prima florarie cu Livrare Speciala din Moldova și facem parte din grupul florăriilor online OK FLORA. Aveți posibilitatea de a avea florăria noastră la îndemână descărcând aplicația OkFlora din Google Play sau din Apple Store. #Gestul Conteaza!
Înregistrează companie 
În cazul în care sunteți proprietarul acestei companii, vă rugăm să completați detaliile necesare pentru a vă putea confirma identitatea și a vă înregistra ca proprietar al companiei. Acest lucru vă va permite să gestionați detaliile companiei

Cod *
captcha
Greu de citit?Regenerează cod