Tabla energetica pentru acopunctura Faraon (Sadhu)

Vînd 
Chişinău
1599 lei
Sadhu
981
Pe talpile picioarelor si pe palmele mainilor se afla punctele de proiectie a intregului organizm , legate cu caile reflexe. Cand persoana se urca pe tabla cu cuie, sunt masate practic toate organele, analogic cu reflexoterapia. Cuiele provoaca o durere resimtita (iritare), la care organizmul porneste reactii de aparare, stimuland munca organelor interne. Creste circulatia sanguina, functiile antiinflamatoare, se imbunatateste aportul de sange pentru organele interne, printre care si a creierului, sunt activate functionalitatea sistemelor hormonala si imuna. Ca bonus se poate remarca – scaderea in greutate, scaderea timpului de somn, o reaincarcare pozitiva a sistemei psihoemotionale. Un astfel de masaj este indicat atat pentru persoane bolnave, cat si pentru cele sanatoase, care au grija pentru sanatatea lor.
Dezvoltarea autorului
Placile sunt facute dupa tehnologii noi la nivelul corespunzator inventiei! Diferenta dintre aceste table fata de tablele obisnuite Sadhu este data de constructia deosebita si principiul de lucru.
1. Cuiele sunt inchise intr-un contur unic transmitator de curent si creaza un efect de balansare a energiei in organele si sistemele corpului uman. Creaza un val mai puternic de energie, ce ajuta la refacerea energeticii in intregime a corpului uman.
2. Sunt facute dupa principiul cilindrilor Faraonului (de unde si denumirea lor). Pentru partea dreapta (a talpii si palmei) sunt utilizate cuie din arama(cadon) - puterea soarelui Yang, pentru stanga din zinc (anod) – puterea lunii Yin. De la orele de anatomie este cunoscut faptul, ca toate energiile din organizmul nostru sunt supuse impulsului electromagnetic, generat de creierul nostru. In concluzie, corpul nostru este o electrocentrala mare, unde exista un generator de electricitate vie si multi – multi consumatori. Aceste placi creaza poli ca la o baterie si efectul de microtransmitere energetica.
Fizica in acest fenomen cred ca totusi exista. Corpul uman – este un oarecare transmitator de energie electrica. In esenta este vorba despre electrolit, datorita faptului ca 80% din tesuturi sunt compuse din apa. In sange si in lichidul interstetial sunt dizolvate saruri si ioni pentru diferite conexiuni. Arama si zincul in electrolit sunt o pereche galvanica, care genereaza curent electric. Doua feluri de metale galvanice – fortifica si creaza pentru corpul uman energie electrica vie. Daca picioarele, mainele sunt inmuiate in apa sarata, atunci micro-conductoarele de energie cresc capacitatea lor.
Aceste placi armonizaeza cele doua feluri de circulatie enegetrica in organizm, pe care vechii egipteni le numeau Ka-Ba ori Ini-Iani, dupa traditiile orientale. Ka-Ba reprezenta pentru egipteni doua elemente din compozitia esntei umane, doua izvoare de energie vitala. Pana cand ele conlucreaza impreuna, sunt sustinute toate procesele vitale din organizm si omul traieste fara de probleme importante. Metoda utilizata in Egiptul Antic, pentru intarirea circuitelor in organizm, a fost prezentat in figurile ce prezentau al doilea maestru-arcan.
Si ce este mai important, nu este un o forma de gandire. Multumim faraonilor pentru mostenirea lor creativa, - asta pentru ca, voi nu va inchipuiti aceasta munca in minte, dar ea exista chiar acum si aici, in lumea fizica si in corpul vostru fizic.
Ideal ar fi de practicat de dimineata in loc de cana de cafea, pentru o trezire mai rapida si activizarea energiilor vitale din corpul vostru. Placile sunt indicate pentru a sta in picioare si pentru a face flexiuni cu mainele pe ele.
Suprafata de lucru S – 25,5 * 12 cm, M – 29,5 * 15cm, Diametrul D 1,8mm, lungimea L 50mm,
Pas 7,5mm, pentru persoanele sensibile, S (greutatea 2,9) 1900 lei М (4,3) 2200 l
Pas 10mm standard S (2,4) 1600 l М (3,5) 1900 l
Alte paci, рroduse pentru sănătate profilu meu.
Cadou minunat pentru sine si apropiati.
Master - Class. Livrare.Expediere
1599 lei
062013399

Kremlinul, deschis la un proiect de acord Rusia-Ucraina dar cu noile „entități” acaparate de Rusia

Cutremur în China | Peste o sută de morți, sute de răniți și dispăruți

Ministrul român al Apărării, Angel Tîlvăr: E posibil ca militarii ucraineni să fie antrenați pe teritoriul României

Israelul și Hamas au convenit să prelungească armistițiul pentru încă două zile

Membri ai fostului Partid Șor solicită CEC anularea alegerilor locale din 2023
Cod *
captcha
Greu de citit?Regenerează cod