Сorector ortopedic pentru coloana vertebrală

Vînd 
Chişinău
500 lei
Sadhu
800
Coloana vertebrală, în ciuda faptului că este o parte destul de puternică a sistemului musculo-scheletic, este în același timp fragilă. În fiecare zi se confruntă cu sarcini extrem de puternice, deoarece trebuie să reziste unei greutăți foarte mari. Și dacă nu vă faceți griji cu privire la starea ei, atunci puteți obține cu ușurință o mulțime de boli ca recompensă pentru o atitudine lipsită de griji, inclusiv în fața unei patologii, cum ar fi o hernie intervertebrală.
În timpul tratamentului acestei boli, se folosesc diferite metode, dintre care una este așa-numita tracțiune a coloanei vertebrale. Tractarea spinării, denumită în plus tracțiune - o metodă inventată în antichitate. O modalitate simplă și eficientă de a trata diferite patologii ale coloanei vertebrale
Simulatorul este recomandat pentru a fi utilizat în următoarele situații:
osteocondroză
hernie intervertebrală
scolioza sau cifoza
lordozei
sciatica acuta
patologie musculo-scheletic
Tragerea se face datorită întinderii vertebrelor de-a lungul razei simulatorului sub propria greutate. Poate exista durere la locul de utilizare, o slăbire temporară a mușchilor corsetului din spate, precum și disconfort. Dacă senzația de durere asupra proceselor spinoase crește, trebuie să faceți o pauză. După dependență, simptomele dispar. Începeți cu un timp scurt de utilizare 15-20 de min.
Se va potrivi atat adultilor, cat si copiilor, indiferent de nivelul lor de pregatire, ajustandu-si partea superioara in doua pozitii, ceea ce ii permite sa fie folosita numai cu beneficii sanitare.
Simulatorului este realizată în conformitate cu regulile universale, proporții de aur ale secțiunii de aur, precum și dimensiuni Feng Shui
Lungimea 27 cm
lățime 12 cm
versiuna cu nișă pentru coloana vertebrală anunțurile
mele.
Înălțime 8 cm.
Pini acoperiti cu lac.
Alte рroduse pentru sănătate profilu meu.
Master - Class. Livrare. Expediere.
500 lei
062013399

Dramaturgul norvegian Jon Fosse a primit Nobelul pentru Literatură 2023

Comunitatea lucrătorilor feroviari din Belarus: explozie într-o gară din apropiere de Minsk

Constanța: 10,5 milioane de tone de grâne ucrainene exportate în nouă luni

Slovacia: președinta Čaputová îi cere lui Fico să formeze guvernul

Prim-ministrul Recean, la NATO: „Suntem foarte dispuși să participăm la misiuni internaționale și exerciții militare”
Cod *
captcha
Greu de citit?Regenerează cod