Soga. Scaunel pentru meditatii. Scaun yoga.Transformer.

Vînd 
Chişinău
1350 lei
Sadhu
1248
In secolul XXI nu poti uimi pe cineva cu cuvantul meditatie, concentratie; practici meditationale. Acest lucru este legat de faptul ca ideile de autodezvoltare, autoconstientizare si cautarea adevaratului EU, puternic se implimenteaza in obiceiurile majoritatii oamenilor. Meditatia poate urmari diferite scopuri: stabilirea legaturii cu Dumnezeu, cresterea constientizarii, corectarea dereglarilor cailor energetice, calmarea s.a.m.d. Intr-un oarecare sens se poate spune, ca daca scopurile acestea nu sunt unitare, dar sunt intercorelate intre ele. De la faptul, pe cat de comod ve-ti sedea depinde succesul practicii voastre.
SOGA – este scaunelul pentru meditatii, care ajuta corpul sa aiba o pozitie confortabila, relaxata si nemiscata. Aceasta pozitie permite activarea corecta a lucrului tuturor sistemelor din organism. Printre care cea limfatica, circulatorie si cardiac. Ea nu jeneaza plamanii si face ca respiratia din timpul meditatiei sa fie linistita si naturala, repozitioneaza o parte din povara de pe spinare, micsoreaza tensiunea lombara, reduce tensiunea la nivelul genunchilor, talpilor si articulatiilor. Persoana sta in aceiasi poza ca si in genunchi, doar ca fara tensiune, picioarele sunt sub scaun.
De ce poza pentru meditatii este asa de importanta? Treaba este ca pentru majoritatea oamenilor ( mai ales cei incepatori in meditatie) doar sa urmareasca propria minte sis a retina privirea la obiectul meditarii deja este dificil, de vina este – dialogul intern fara de sfarsit, care nu poate fi usor de oprit. Si daca mai adaugi la asta disconfortul dat de o poza incomoda, problema meditatiei devine una foarte dificila.
Poza este instrumental cel mai grosolan, ‘balansarea mintii’. Daca avem o pozitie echilibrata a corpului prin asta mai ‘’echilibram mintea’’. Cercul atentiei noastre se micsoreaza, se focuseaza pea cum si aici. Realizand o asezare cat mai comoda a corpului, noi racordam mintea pentru o lucrare cat mai subtila, fina. Scaunelul pentru meditatii poate oferi un mare ajutor celor care au problem cu pozitia picioarelor incrucisate, resimt discomfort in meditatii lungi pe scaun sau pe perne pentru asa ceva.
Dezvoltarea autorului
Specificul acestui scaunel este constructia – transformer, cee ace permite sa luati o poza comoda sau cea mai comoda pentru Voi si permite modificarea pozitiei corpului in cazul unei practice indelungate. Se regleaza nu numai inaltimea scaunului, dar si inclinarea, ce face ca acesta sa se potriveasca practice pentru orice persoana. Dupa cum se stie, inaltimea si inclinarea depend de inaltimea persoanei si forma corpului si aceast scaunel permite reglarea lui dupa parametrii vostri. Scaunelul se potriveste atat pentru poza Virasan, genunchii sunt impreuna si picioarele unul langa altul, cat si pentru picioarele incrucisate. Analog la acest scaunel nu exista, scaunelul-transformer este realizat de producatorii rusi, pe care sunt trei nivele de inaltime: 10, 14 si 18 cm, fara reglarea inclinarii.
Marimile:
Latimea 19 cm.
Lungimea 45, 50, 54 cm, aite la comanda.
Inaltimea fata 5,5 - 20,5 cm, spate 8,5 – 24,5 cm,
inclinarea 0 – 6 cm.
greutateа 2,4 kg
La acest scaunel toate calitatile au fost prelucrate amanuntit.
O constructive calitativa , lemn rezistent de 18 mm; rezistent, nu se clatina: constructive – transformer, pentru comoditatea realizarii este prezenta o rigla pe picioruse; lipitori antiderapante pe picioruse; vopsit cu ulei de culoarea nucului; dizain placut; protectia tactile, toate colturile si marginile sunt rotungite; este compact, poate fi dezasamblat si pus in ranita, geanta; mobile, poate fi luata cu sine pentru tetrit si vipasan. Facut din suflet cu toata dragostea.
Geanta si patura 300 lei
Un cadou minunat pentru voi, prietenii si apropiatii vostri.
Рroduse pentru sănătate și yoga prufilu meu.
Master - Class. Livrare. Expediere.
1350 lei
062013399

Oficiali SUA admit într-o notă internă că Israelul ar încălca dreptul internațional în Gaza

Un general rus responsabil de cadre la Ministerul Apărării a fost reținut

Procedura de înmatriculare a vehiculelor a fost simplificată, anunță ASP

Radio Moldova și-a reluat emisia, după incendiul de aseară

Reguli mai stricte la intrarea în aeroportul Chișinău, de pe 1 mai
Cod *
captcha
Greu de citit?Regenerează cod