Produse pentru sănătate și yoga. Consultare.

Vînd 
Chişinău
555 lei
Sadhu
1217
Perna cilindru bazata pe sistemul de sănătate “Katsudzo Nishi”.
Katsuzo Nishi om de știință japonez și un vindecător remarcabil. Sistemul său de sănătate este cunoscut în întreaga lume. El credea că doar persoana însuși poatesa se vindece, doar dacă doreste. Perna se recomanda pentru prevenirea osteoartritei, dureri la nivelul coloanei vertebrale cervicale, dureri de cap, pentru a îmbunătăți circulația sângelui cerebral, elimină problemele cu septul nazal, eliminand sforăit, scolioză, îmbunătățirea sistemului cardiovascular, oboseala cronica, lordoza, solutioneaza problema curburii ale vertebrelor .
Сorector ortopedic pentru coloana vertebrală
Tractarea spinării, denumită în plus tracțiune - o metodă inventată în antichitate. O modalitate simplă și eficientă de a trata diferite patologii ale coloanei vertebrale. Tragerea se face datorită întinderii vertebrelor de-a lungul razei simulatorului sub propria greutate. Este recomandat pentru: osteocondroză, hernie intervertebrală, scolioza sau cifoza, lordozei, sciatica acuta, patologie musculo-scheletic.
Punte pentru spate.
Simulatorul este utilizat pe scară largă în sport, fitness, yoga, tsy-gong, etc. imediat după un antrenament, sau o activitate fizică. Efectul pozitiv al utilizării: descărcarea și întinderea coloanei vertebrale toracice și lombare, de înaltă calitate de auto-recuperare după greu efort fizic, eliminarea curburilor spinării și dobândirea unei poziții frumoase, reducerea greutății, creșterea potenței, consolidarea mușchilor gluteali, a mușchilor abdominali, a șoldurilor și a brațului.
Scaun-Simulator
Menține nivelul necesar al activității motorii, chiar și în momentul în care stați pe un scaun. Pe scaun, corpul se află într-o poziție instabilă, care are doar un punct de sprijin. Pentru a-l stabiliza aparatul vestibular în afară de voința noastră, mușchii sunt activati, pentru a menține echilibrul. Acestea sunt în primul rând mușchii adânci ai coloanei vertebrale. Normalizaza circulația sanguină în regiunea șoldului și a coloanei vertebrale. Poziția corectă a coloanei vertebrale este stabilită, ceea ce duce la corectarea patologiilor, postura este corectată. Apare bucuria lipsei de durere.
Placa Sadhu. Sadhu bord.
Placa cu cuie este un instrument străvechi oriental uncial pentru sănătatea sufletului si corpului uman, care acționează puternic terapeutic asupra întregului organism. Întărește sănătatea si creste imunitatea organismului, acționând asupra punctelor reflectioniste de la nivelul tălpii, palmieri si spinării, stimulând si echilibrând starea generala a organelor interne si a organismului in general.
Soga. Scaunel pentru meditatii. Scaun yoga.
SOGA – este scaunelul pentru meditatii, care ajuta corpul sa aiba o pozitie confortabila, relaxata si nemiscata. Aceasta pozitie permite activarea corecta a lucrului tuturor sistemelor din organism. Printre care cea limfatica, circulatorie si cardiac. Ea nu jeneaza plamanii si face ca respiratia din timpul meditatiei sa fie linistita si naturala, repozitioneaza o parte din povara de pe spinare, micsoreaza tensiunea lombara, reduce tensiunea la nivelul genunchilor, talpilor si articulatiilor.
Produse fabricate din materiale ecologice, аcoperirea materialelor este discutată luând în considerare locul și condițiile de utilizare. Produse realizate în conformitate cu regulile universale, proporții de aur și dimensiuni Feng Shui. Încărcate cu energie pozitivă.
Informații detaliate la mine in profil. Livrare. Expediere.
555 lei
062013399

Lituania vrea să introducă dubla cetățenie. De ce nu ar fi permisă combinația „moldo-lituaniană”

Guvernul Georgiei spune că SUA îl „șantajează” impunând restricții de viză

Membrii trupei Bi-2 obțin cetățenia Republicii Moldova

R. Moldova vrea să-și sporească producția de energie regenerabilă, aderând la o alianță internațională

Guvernul român a aprobat un nou pachet de sprijin pentru Republica Moldova
Cod *
captcha
Greu de citit?Regenerează cod