Pregatirea si experienta:
Studii: - medii sau superioare economice/juridice,
Experienta: experienta de minim 1an in aprovizionarea cu produse alimentare;
Cunoasterea pietei de produse alimentare si a particularitatilor acesteia;
Cunostinte operare PC (Windows, Word, Excel);
Abilitati foarte bune de comunicare si negociere, fermitate, discernamant, integritate, responsabilitate;
Permis de conducere categoria B
Cunoasterea limbii engleze va constitui un avantaj
Responsabilitati si sarcini:
Raspunde pentru calitatea negocierii contractelor/actelor aditionale cu furnizorii.
Raspunde pentru calitatea si cantitatea produselor achizitionate.
Identificarea, evaluarea si selectarea potentialilor furnizori;
Negocierea contractelor de furnizare;
Gestionarea eficienta a stocurilor;
Expedierea si urmarirea comenzilor de aprovizionare pana la receptia finala.
Stabilirea unor relatii optime cu furnizorii, pentru rezolvarea in timp util si in bune conditii a problemelor uzuale.
Prospectarea pietei de profil si a conditiilor de achizitii/livrare in vederea optimizarii continue a stocurilor, avand ca scop final obtinerea unei rotatii bune a acestora.