Evacuator 24 Chisinau - Moldova

Vînd 
Chişinău
400 lei
autoclub
1660
Compania Auto Club Asist oferă servicii de tractare. Tractari auto 24/7, Non-Stop! Specialiști de înaltă calificare, cel mai bun suport tehnic, o gamă largă de remorci specializate. Garantăm servicii rapide și de calitate.
TEL: 022 800 800
www.evacuatorchisinau.md
https://www.facebook.com/evacuatorchisinau.md/
https://www.youtube.com/watch?v=78xU27xygns
Evacuator 24 cu macara in Moldova

Dacă ati ramas cu masina in trafic, aveti pana, sau ati fost implicat într-un accident rutier,folositi evacuator md, pentru ca putem interveni rapid la fata locului pentru a va oferi ajutor rutier. Va punem la dispozitie evacuator in Chisinau cu ajutorul celor mai performante echipamente de care puteti beneficia pe evacuatorchisinau md! Echipa noastra va raspunde solicitarilor Dvs., intervenim rapid in Chisinau si pe tot teritoriul in Moldova cu o singura accesare a evacuatormoldova.md unde gasiti toate informatiile de contact si desigur ajutorul de care aveti nevoie.

Pentru a reduce semnificativ timpul de asteptare, ar trebui sa furnizati informatii detaliate despre locatia dvs., despre masina, starea acestuia si gradul de deteriorare colegilor de la evacuatormoldova.md. Auto Club Asist va pune la dispozitie manipulator 24 in Moldova care va va livra masina la locul potrivit. Suntem printre primele firme de profil care au evacuator cu macara pe tractari.md. Ne putem mindri cu experienta acumulata si clienti multumiti datorită calitatii serviciilor prestate. Tratam cu seriozitate si profesionalism fiecare apel in parte.Nu ezitati sa ne contactati si va venim in ajutor in cel mai scurt timp.

Contactati-ne pe autoclub.md si vom veni la fata locului in cel mai scurt timp!

Ca lideri pe piata, compania noastra va ofera servicii de evacuator 24 ore si nu numai:

-Automanipulator in Chisinau cu 8t;
-Evacuator cu platforma hidraulica;
-Evacuator pentru masini;
-Tractari auto nationale si internationale;
-Asistenta tehnica Auto;

Compania dispune de specialisti calificati, care organizeaza in mod competent evacuare auto. Servicii sunt prestate cu automobile in stare perfecta de funcţionare, accentul punandu-se permanent pe calitatea serviciilor. Autoclub.md dispune de evacuator cu macara in Moldova rapid si sigur, din oricare alt punct al tarii. Specialistii nostri vor raspunde prompt urgentei dumneavoastra.

Astfel veti avea mereu o solutie Non Stop daca veti comanda evacuator in Chisinau la nivel international. Fiecare tractare se intocmeste ca un contract individual, unde este stipulat: termenul, conditiile si garantiile. AutoClubAsist va pune la dispozitie manipulator 24 ore cu preturi avantajoase, si indiferent de conditiile meteo sau anotimp.

De ce trebuie să vă adresați anume la evacuatormoldova.md ?

-suntem dotați cu echipamente tehnice care permit deservirea tuturor tipurilor de vehicule ;
-suntem cei mai rapizi și propunem evacuator curat si mereu in starea tehnica cea mai buna;
-garantăm efectuarea chiar și a celor mai complexe tractări (evacuări), cât mai curând posibil și în conformitate cu toate normele de siguranță tehnica.

Site de contact:

evacuator.md
evacuatorchisinau.md
autoclub.md
evacuatormoldova.md
tractari.md
assistance.md

tag:evacuator,evacuator24,evacuator Chisinau,evacuator moldova,evacuator orhei,
evacuator md,evacuator chisinau ieftin,auto evacuator,evakuator,servicii tractari,evacuator 24 24,evacuator Moldova,evacueaza,evacuator chisinau,serviciu de remorcare,evacuator ungheni,evacuator hincesti,evacuator straseni,evacuator pret,evacuator balti,transport autoturisme,evacuator chisinau pret,evacuator chisinau 24/24,evacuater,transport platforma auto,transport platforme auto,transport masini,evacuator machine,transport mașini,transport masini pe platforma,transport pe platforma,tractare platforma,transport cu platforma auto,clisma evacuatorie tehnica,evacuator edinet,evacuator md 24 24,service evacuari auto,dimensiuni platforma auto,platforma transport masini,transport de masini,platforma pentru transport auto,platforma auto transport,evacuarea masinilor chisinau,evacuator ieftin,evacuarea cu automacara,evacuarea echipamentelor speciale,evacuarea vehiculelor si a motocicletelor,autoevacautor,auto platformă,022800800,Evacuator 24 Chisinau - Moldova.
400 lei
022800800

Prețuri Mercedes-Benz EQS SUV în România: start de la 128.250 de euro

Tesla: Producție de două milioane de mașini pe an, până la sfârșitul lui 2022

Nouă imagine teaser cu viitorul Porsche 911 GT3 RS: motor de 4.0 litri cu circa 500 CP

VIDEO: Probă de tractat cu un Hennessey Mammoth, de 1.000 CP, și 3 Land Rover Defender

VIDEO: Duel inegal: Audi RS e-tron GT versus RS Q e-tron într-o cursă de accelerație
Cod *
captcha
Greu de citit?Regenerează cod