Квартира в центре Шолданешт

Vînd 
Şoldăneşti
20000 €
Ghenadie
18565
Квартира на центральной улице в Щолданештах. Площадь 84 кв/м, индивидуальной планировки, три гардеробные, распашонка ( окна выходят на две стороны), с красивым видом, теплоизоляция ( очень экономная зимой и летом если кондиционер), все сделано с нуля, белый вариант. Есть подвал. Торг никто не отменял.
Apartament cu 3 camere pe strada centrala a orasului Soldanesti. Apartamentul are suprafata de 84m2 si este in varianta alba finisata cu planificare individuala.Сu o vedere frumoasă de la fereastră. Acoperisul a fost reinnoit totalmente, un gospodari ar putea folosi acoperisul. Termoizolare dubla. Este foarte calduros si econom, cu soba din poze am ernat cu 1m de lemne ( jumate de apartament). Tevele toate schimbate, tevele pina pe acoperis, penru apa calda de la soare. Electricitate noua. Toate lucrarile facute de la zero. Varianta asemanatoare pe piata nu exista. Există subsol. La pret ne intelegem.
versiune albă
3
3
3
40
16
175
Grădiniță pentru copiiMagazinTeleviziune prin cabluLinie telefonicăInternetConductă de gazÎncălzire independentă
20000 €
+37378706066

Casa Albă prezintă o strategie pentru contracararea riscurilor legate de inteligența artificială

Site-urile care fac propagandă pentru persoanele sancționate vor putea fi blocate 

Se lansează programul „Rabla pentru electrocasnice”. Cine și cum va primi vouchere pentru a cumpăra aparate eficiente energetic

Alexandr Stoianoglo a fost demis din funcția de procuror general, după 2 ani de suspendare

Atacuri aeriene rusești în regiunea Herson, două persoane au murit. O dronă ucraineană ar fi lovit o clădire din Kursk
Cod *
captcha
Greu de citit?Regenerează cod