Arta și sportul, unite într-un tot întreg-este ceea ce dă naștere spiritului unui adevărat lider!

Vînd 
Chişinău
1 €
aquaterra
314
Acesta este motto-ul echipei de antrenori de la școala sportivă din sectorul Ciocana, aici este locul unde se pune mare accent atât pe formarea fizică, cât și pe starea de bine a copilului.
Pe lângă faptul că am format o echipă din antrenori calificați și avem un spațiu modern, bine dotat, scopul nostru este să stimulăm dragostea față de sport. Copilul va avea posibilitatea de a selecta acel tip de activitate fizică care îi este pe plac. De la cele mai bune cursuri de karate în Chișinău pentru copii, gimnastică pentru copii, până la cursuri de înot. Aquaterra Sport School oferă copilului tău posibilitatea de a practica lecțiile de înot în cel mai performant bazin pentru copii din Chișinău, cu lungimea de 25 de m.
Oferă copilului tău posibilitatea de a deveni un adevărat lider! Pentru mai multe detalii contactează-ne la +373 22 850 550 sau vino pe adresa str. Ginta Latină 12/13.
https://sportschool.md/
1 €
37322850550

Antony Blinken a discutat cu Serghei Lavrov despre relansarea acordului nuclear cu Iranul

Vladimir Putin l-a decorat pe șeful Gazprom cu medalia „Erou al muncii”

Șeful OMS: Pandemia de COVID-19 „nu este nici pe departe la final”

Moldovagaz anunță că a expediat ANRE solicitarea privind majorarea tarifelor la gaze naturale. Un metru cub ar putea costa mai mult de 15 lei

Rusia amenință cu „cele mai grave consecințe” dacă „îngrijorările” sale sunt ignorate
Cod *
captcha
Greu de citit?Regenerează cod