Compoziţie: 80% spirulină, 20% ginseng.
Ambalaj: 60 capsule a câte 500 mg
Mod de folosire: pentru adulţi câte 1-2 capsule 1-3 ori pe zi, cu apă caldă.
Capsulele de spirulină reprezintă un set de vitamine, minerale şi aminoacizi, echilibrat minuţios de însăşi natură, datorită cărui fapt posedă un spectru larg de acţiune; sunt o sursă suplimentară de nutrienţi.
Produsul este folosit în scopul de asanare generală, pentru sporirea imunităţii şi în terapia complexă aproape a tuturor maladiilor, deoarece baza produsului - spirulina – este capabilă să protejeze organismul de două treimi din bolile cunoscute (conform datelor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii).
Indicaţii de aplicare a spirulinei:
-compensarea deficienţei de vitamine şi minerale;
-normalizarea hemogramei, reducerea nivelului de lipide în sânge, ceea ce înseamnă o măsură de profilaxie a aterosclerozei;
-accelerarea cicatrizării rănilor şi vindecării arsurilor;
-regenerarea celulară şi întinerirea organismului;
-asigurarea rezistenţei la expunerea la radiaţii ionizante;
-normalizarea metabolismului, restabilirea statutului imun;
-ajutor în tratamentul bolilor vasculare, ulcerelor, în inflamaţia articulaţiilor, osteohondroză, hipertensiune arterială, slăbiciune, insomnie, hemoroizi;
-eliminare din organism a metalelor grele, toxinelor, radionuclizilor, prevenirea reducerii nivelului de leucocite în timpul radioterapiei;
-curăţarea organismului, necesară în special pentru populaţia localităţilor ecologic contaminate;
-suprimarea tuturor tipurilor de gripă;
-remediu terapeutic şi preventiv puternic pentru persoane sănătoase, sporeşte eficienţa, dezvoltă imunitatea şi rezistenţa organismului la boli.
Datorită conţinutului de ginseng se intensifică capacitatea spirulinei de a spori rezistenţa organismului la factorii nefavorabili ai mediului înconjurător
PROPRIETĂŢI DE ASANARE ALE SPIRULINEI
Spirulina este o microalgă fibroasă tropicală de apă dulce albastră-verde. Denumirea ştiinţifică – Spirulina Platensis. Vârsta acesteia este estimată între 700 mln. şi 3,5 mlrd. de ani. Membrana celulară moale face spirulina cel mai digerabil din lume produs. Ea conţine de 20 de ori mai multe proteine decât în boabe de soia colectate de pe un lot cu aceleaşi dimensiuni, de 40 de ori mai multe decât în porumb şi de 400 de ori mai multe decât în carne de vită. Astfel, aceasta este recunoscută drept superprodus, întrucât componentele sale nutriţionale sunt mai concentrate decât în alte produse alimentare, plante, boabe şi ierburi. Spirulina conţine practic întregul set de substanţe minerale necesare omului. E bogată îmbogăţită cu macro- şi microelemente necesare pentru procese metabolice normale în organism. În plus, acestea sunt în spirulină într-o formă uşor de digerat. În spirulina sunt concentrate în proporţii optime vitaminele esenţiale – A1, B1, B2, B3, B6, B12, PP, biotină, acid folic, inozitol, pantotenat, vitaminele C şi E. Toate componentele enumerate mai sus ale spirulinei sunt uşor digerabile şi asimilabile.
Va fi și reduceri 25%