Ozonizatoarele anionice polifuncţionale ale companiei GREEN WORLD reprezintă o nouă generaţie de aparate de uz casnic care permit crearea condiţiilor confortabile în încăperi rezidenţiale şi industriale, îmbunătăţirea spaţiului de locuit. Utilizarea acestor aparate este încă un pas spre un stil de viaţă mai sănătos.
Avantajele dezinfectării cu ozon:
eficacitate de dezinfectare mare: de 1,5-5 ori mai mare decât la iradiere ultravioletă;
distruge 99,9% din microbii aerieni timp de 15 minute;
omoară 100% E. coli, 95,5% streptococii, 99,9% stafilococul auriu;
este eficient 100% în distrugerea virusului de hepatită și Papilloma Virus, este eficient 99% împotriva virusului gripei;
distruge 100% diferite tipuri de mucegai, fiind solubil în apă poate distruge eficient mucegaiul negru și ciupercile de tipul drojdiilor;
previne contaminare secundară;
efect de lungă durată: după utilizarea aparatului timp de 30 minute, efectul spaţiului purificat se menţine o lungă perioadă de timp.
Domeniile şi caracteristicile de aplicare ale ozonatoarelor anionice multifuncţionale:
Într-o pungă de plastic, unde se păstrează legumele, fructele sau alte produse alimentare, puneţi tubul aparatului, apoi închideți bine punga pentru a evita pătrunderea aerului din exterior. /în acest mod puteţi prelungi nu doar termenul de păstrare al produselor, ci și să dezinfectați de microbi, se neutralizează îngrășămintele chimice/pisticide/ierbicide din legume și fructe, acestea devin mai fragede și se păstrează proaspete mai mult timp. Ozonarea fructelor și legumelor vă salvează de intoxicații și alergii! Să se utilizeze aparatul timp de 5 minute.
Purificarea cărnii de antibiotice și hormoni de creștere
4-ozonator-ionizator-2v1-dezinfektsiya-i-ochistka
Carnea se clăteşte, apoi se pune într-un vas, se toarnă apă astfel încât să acopere carnea, tubul ozonatorului de plastic se pune în
apă, aparatul se pune în funcţiune pe durata de 10 minute.
Purificarea fructelor de mare (creveţi, scoici, etc.) de microorganisme
Fructele de mare se pun într-un vas cu apă, tubul aparatului de plastic se scufundă pe durata de 3-5 minute. Dă prospeţime fructelor.
Îngrijirea frigiderului
În frigider adesea apar mirosuri neplăcute de la alimente. Pentru a purifica aerul din frigider plasaţi tubul direct în zona de păstrare a produselor din carne, adică partea superioară a frigiderului. De utilizat timp de 10 minute. După deconectarea aparatului frigiderul se spală cu apă curată. După utilizarea ozonatorului se elimină mirosurile neplăcute, precum şi se prelungeşte termenul de valabilitate al produselor. Atenţie: ca tubul de furnizare a aerului să nu fie comprimat de uşa frigiderului, lângă tub se pune oricare obiect solid.
Purificarea și structurarea apei
Pentru curăţarea şi îmbogăţirea acesteia cu oxigen este necesar să se utilizeze aparatul timp de 5-10 minute. Apa purificată activă poate fi folosită pentru ceai, cafea, gătit, etc.
Purificarea și oxigenarea aerului
manifestă acțiune bactericidă, distruge virușii, ciupercile, inclusiv mucegaiurile;
descompune moleculele mirosurilor neplăcute;
stimulează depunerea rapidă a particulelor de praf (important pentru persoanele cu alergie la praf);
înlătură mirosul de fum de țigară, împrospătează aerul în cabinetele de masaj,
scoate mirosul de prăjeală și alte mirosuri din bucătărie;
descompune formaldehida și toluolul în încăperile proaspăt reparate, aceste substanțe fiind deosebit de dăunătoare pentru sănătate;
elimină mirosurile emanate de mobila nouă;
neutralizează influențele negative ale undelor electromagentice emise de aparatele electronice și antene.