Capsule Ulei de ustroi

Vînd 
Chişinău
525 lei
Dumitru
688
Ulei de usturoi
Compoziție: uleiul conține sulfide, inclusiv alliin (numele inițial al alicinei), alicină, allitride.
Ambalaj: 60 capsule a câte 350 mg.
Mod de administrare: cîte 1-2 capsule de 1-2 ori în zi.
Atenție! Iuțeala uleiului de usturoi irită mucoasa stomacului, de aceea nu se recomandă a se administra pe stomacul gol sau după o pauză lungă de la masă.
Uleiul de usturoi se recomandă pentru:
menținerea sănătății și tratament adjuvant în caz de hiperlipidemie, hipertonie, nivel ridicat de colestol, ateroscleroză;
apetit scăzut, digestie proastă;
utilizarea uleiului de usturoi în alimentație participă la creșterea imunității persoanelor cu sănătate precară, cu nivel scăzut al imunității, care sunt afectate des de răceală;
remediu adjuvant în tratamentul enterogastritei, diareei și infecțiilor tractului digestiv;
tratament complementar în tratarea traheitei, bronșitei și altor infecții ale căilor respiratorii;
bolnavii cu tumori sau bolnavi de cancer.
Efectele curative ale uleiului de ustuoi asupra organismului uman:
Usturoi impletitinhibă dezvoltarea diferitor bacterii, reprezintă profilaxia și tratamentul dezinteriei, curăță organismul de toxine, stimulează refacerea rănilor;
usturoiul este denumit ”antibioticul natural cu acțiuni multilaterale”. Manifestă acțiune antibactericidă și efect inhibitor asupra coccilor (coccidioză purulentă), stafilococi, meningococi, pneumococi, TBC (bacilii tuberculozei), bacili de dezinterie, bacilul febrei tifoide, colibacili, vibrion holeric, Helicobacter pylori, antrax. Eficacitatea antibacteriană a uleiului de usturoi este mai mare decît a usturoiului propriu-zis de 2000 ori;
îmbunătățește funcția sistolică a inimii, lărgește capilarele, scade nivelul de lipide în sînge, îmbunătățește metabolismul celular, manifestă acțiune de profilaxie împotriva răcelilor, ridică imunitatea;
alicina pătrunde prin vasele sanguine și stimulează circulația sanguină, în așa mod se manifestă acțiunea antilipidică. 50 ani în urmă cercetătorii au descoperit cu surprindere că efectul antilipidic al uleiului de usturoi este mai puternic decât cel antibacterian. Scăderea nivelului de lipide în sânge datorită uleiului de usturoi a devenit un trend popular în domeniul de sănătate. De aici și reiese necesitatea de a urma concepția ”pentru menținerea sau scăderea nivelului de lipide în sînge este necesar de a se menține dieta profilactică pentru tot restul vieții”;
îmbunătățirea statului fizic, stimularea circulației sanguine, profilaxia formării trombozei, tensiunii arteriale înalte, bolilor de inimă, acțiune anticancerigenă;
a fost observat că în urma administrării uleiului de usturoi, datorită componentului de bază alicina, se resorb cheagurile sanguine, totodată nu se produce agregarea trombocitelor, se micșorează timpul de coagulare a sîngelui.
525 lei
068522469

A murit Nestor Ratesh, fondatorul redacției pentru R. Moldova a Europei Libere

Doi răniți în atacul cu drone asupra regiunii Odesa de sâmbătă noaptea

COP29: Acordul de la Paris pentru climă, „în mare pericol”, spune ONU

Opoziția georgiană renunță oficial la mandatele din Parlament

CEC respinge sesizările socialiștilor. Dodon amenință cu proteste în toată țara
Cod *
captcha
Greu de citit?Regenerează cod