Un izvor de casă inepuizabil.
Aer de munte interior.
Carne lipsită de toxine, hormoni și antibiotice!
Legume și fructe fără nitrați și OMG-uri.
2 dispozitive într-un dispozitiv
Ozonizator Ionizator JQ-589 - cel mai bun purificator de apă, aer și alimente
În zilele noastre, purificarea aerului, tratarea apei, detoxifierea și extinderea „duratei de viață” a produselor alimentare, în special legumele și fructele, precum și multe alte probleme de zi cu zi asociate cu contaminarea mediului înconjurător devin din ce în ce mai urgente în fiecare an.
Majoritatea oamenilor de știință din lume au recunoscut de mult că ozonul este cel mai ecologic și mai eficient dezinfectant. Ozonizatorul anionic multifuncțional este dezvoltat pe baza celei mai noi tehnologii și a multor ani de cercetare. Funcțiile ozonatorului sunt universale. Cu ajutorul său, puteți crea condiții favorabile existenței în lumea din jur și puteți îmbunătăți spațiul de locuit din jurul vostru. Utilizarea acestui aparat de uz casnic este un alt pas către un stil de viață sănătos!
Consum de energie: 18 W Productivitate ozon: 400mg / oră Productivitate ionică: 4000000 / cm3 Greutate: 880 grame Caracteristici: 2 în 1 (Ozonizator + Ionizator).
Caracteristica ozonului:
Ozonul (din grecescul "ozon" - mirositor) este un gaz cu miros înțepător. Oxigenul activ se numește ozon.
Cuvântul „oxigen” din traducere înseamnă „nașterea oxidării”.
O este un atom de oxigen,
O2 este o moleculă de oxigen conținută în aer,
O-1 - oxid de oxigen - un agent oxidant activ.
O-2 - superoxid - un agent oxidant puternic.
O3 - ozon sau oxigen triplet.
Ozonul este produs prin combinarea a trei atomi de oxigen. Formula moleculară - Oz. Greutate moleculară - 48, care este de 2,5 ori mai grea decât oxigenul.
Ozonul se formează din oxigen prin ionizare și descărcare electrică de înaltă tensiune. Este o componentă importantă a atmosferei - aerul nostru conține 0,01ppm-0,04ppm ozon. Ozonul este produs și de fulgere în timpul furtunilor: o descărcare electrică produce un miros caracteristic proaspăt. În locurile în care este absent, în atmosferă apar „găuri de ozon”.
Ozonul posedă funcții oxidante ridicate, datorită cărora este eficient pentru dezinfecție și sterilizare. Prin proprietatea sa de a ucide bacteriile, este de 2,5-6 ori mai eficient decât razele UV și de 600-3000 de ori mai puternic decât clorul. Ozonul este astfel capabil să distrugă majoritatea microorganismelor patogene din apă și aer. Instabil, oxidează rapid compușii organici, transformându-i în dioxid de carbon și apă inofensivi. În viața modernă, este numit „cel mai pur oxidant și dezinfectant”.
Ozonul este utilizat pe scară largă în viața de zi cu zi, medicină, medicină veterinară și tehnologie; este conținut în cantități mici în celulele corpului, fiind un element esențial al sănătății.
În timpul funcționării ozonizatorului, nu rămân substanțe nocive, prin urmare, nu va apărea poluarea secundară.
Beneficiile dezinfectării ozonului:
• eficiență ridicată a dezinfectării: de 1,5-5 ori mai mult decât cu iradiere ultravioletă;
• eliminarea multor tipuri de bacterii patogene;
• rezistența la poluarea secundară;
efect pe termen lung: după utilizarea dispozitivului timp de 30 de minute, efectul spațiului curățat rămâne mult timp;
• rentabilitate: dispozitivul necesită un consum minim de energie;
• siguranța utilizării și portabilitatea.
Caracteristicile aplicației și eficiența ozonizatorului anionic:
Purificarea legumelor, fructelor din pesticide: clătiți legumele, fructele cu apă, apoi puneți-le într-un recipient, turnați apă astfel încât să acopere legumele și direcționați tubul de plastic al ozonizatorului în apă. După decojirea legumelor, fructele devin mai proaspete, resturile de substanțe chimice de pe suprafață sunt complet eliminate. Atenție: nu utilizați recipiente din aluminiu. Timpul de curățare este de 10 minute.
• Curățarea cărnii: clătiți carnea, apoi puneți-o într-un recipient, turnați apă astfel încât apa să acopere carnea, coborâți tubul de plastic al ozonizatorului în apă, porniți dispozitivul timp de 10 minute.
• Curățarea fructelor de mare (creveți, midii etc.) din microorganisme: puneți fructele de mare într-un recipient cu apă, scufundați tubul de plastic al dispozitivului timp de 3-5 minute. Oferă prospețime mâncării.
• Eliminarea mirosurilor neplăcute din cameră: puneți ozonizatorul la o înălțime de 1 metru de podea, eliberați camera de oameni, închideți toate ferestrele și ușile, calculați timpul de utilizare în funcție de zona camerei (pentru 1 mp - 1 minut). După curățare, deschideți ferestrele, ușile și ventilați camera.
Eliminarea formaldehidei, toluenului în spații noi sau după lucrări de renovare: spațiile noi sau renovate conțin o cantitate mare de compuși formaldehidici, cum ar fi toluenul, aceste substanțe dăunează corpului uman, provoacă amețeli, intoxicații. Folosind acest dispozitiv, puteți purifica foarte repede aerul de aceste substanțe nocive. Utilizați de 3-5 ori pe zi, de fiecare dată în 20 de minute, utilizați în termen de 7 zile.
Eliminarea mirosurilor neplăcute din frigider: Mirosurile neplăcute din alimente apar adesea în frigider. Pentru a purifica aerul din frigider, așezați tubul direct în zona de depozitare a produselor din carne, și anume în partea superioară a frigiderului. Utilizați în decurs de 10 minute. După oprirea aparatului, spălați frigiderul cu apă curată. După utilizarea ozonizatorului, mirosurile neplăcute sunt eliminate, iar durata de valabilitate a produselor este extinsă. Atenție: pentru a preveni apăsarea tubului de admisie a aerului de ușa frigiderului, așezați un obiect dur (băț, bloc de lemn) lângă tub.
• Eliminarea respirației urât mirositoare în caz de inflamație, sângerare a gingiilor: se toarnă un pahar plin cu apă, se introduce tubul dispozitivului în el, se utilizează în decurs de 3 minute. Clătiți-vă gura cu apă activată în fiecare zi când vă spălați pe dinți; după o săptămână de îngrijire constantă, se va observa un efect clar.
• Pregătirea cerealelor: este recomandabil să gătiți cerealele în apă, purificate și activate de un ozonizator, acest lucru va ajuta nu numai la eliminarea reziduurilor organice, ci va conferi și cerealelor un gust special. Utilizați dispozitivul în decurs de 5 minute.
• Purificarea apei de la robinet: pentru purificarea și îmbogățirea cu oxigen, u
utilizați dispozitivul timp de 5-10 minute. Apa „activă” purificată poate fi utilizată pentru prepararea ceaiului, cafelei, gătirii
etc.
• Pentru a menține prospețimea produselor, extindeți termenul lor de valabilitate, eliminați microbii: așezați tubul dispozitivului într-o pungă de plastic în care sunt depozitate legumele, fructele sau alte produse, apoi apăsați ferm, astfel încât să nu existe pătrunderea aerului exterior, utilizați dispozitivul timp de 5 minute. Acest lucru vă va ajuta să prelungiți durata de valabilitate a alimentelor.
Purificarea apei în acvarii, prevenirea bolilor peștilor: utilizați dispozitivul în fiecare zi pentru a purifica apa dintr-un acvariu, acest lucru va ajuta la evitarea bolilor peștilor. Va fi suficient să schimbați apa din acvariu doar o dată la trei luni. Utilizați dispozitivul în decurs de 5 minute.
• Eliminarea mirosurilor în bucătărie, în baie, în interiorul mașinii: metoda de aplicare este aceeași ca și pentru purificarea aerului interior.
scăparea animalelor de casă, spălarea podelelor, dezinfectarea suprafețelor bucătăriei: saturați apa cu oxigen timp de 10 minute și ștergeți suprafețele cu o cârpă îmbibată în această apă, poate fi folosită pentru scăldatul animalelor.
• Eliminați mătreața: dacă vă spălați părul cu apă energizată, puteți ajuta la eliminarea mătreții și a mâncărimilor. Atenție: temperatura apei nu trebuie să fie prea ridicată, compușii oxigenului se descompun la temperaturi ridicate. Activați apa timp de 10 minute.
• Utilizați pentru un efect de albire și eliminarea defectelor cosmetice: spălați-vă fața în fiecare zi cu apă activată, utilizarea pe termen lung va ajuta la îmbunătățirea tenului, la activarea celulelor pielii, la reducerea pigmentării și la accelerarea metabolismului. Activați apa timp de 5 minute.
• Pentru acnee: acneea se infectează ușor, deci dacă folosiți apă activată pentru a vă spăla fața zilnic, puteți preveni răspândirea infecțiilor. Activați apa timp de 5 minute.
• Pentru bolile ginecologice: pentru femeile care suferă de boli feminine cauzate de diverse bacterii, cum ar fi vaginite, leucoree excesivă, procedurile de igienă trebuie efectuate cu apă activată. Activați apa timp de 15 minute.
• Utilizare pentru boli de piele, boli infecțioase, boli venerice: aceste boli sunt de obicei cauzate de microbi sau bacterii, prin urmare utilizarea apei cu oxigen activat în scopuri igienice va ajuta la scăderea multor simptome. Activarea apei timp de 10 minute.
• Îmbunătățirea tractului gastro-intestinal. Consumul de apă ozonizată restabilește echilibrul acido-bazic din organism și activează procesele metabolice.
Eliminarea bolilor fungice. Spălați-vă picioarele cu apă ozonizată; tratați cu ozon (canal de aer fără duze) locurile picioarelor afectate de ciupercă.
• Îngrijirea pacienților la pat (tratamentul escarelor și ulcerelor trofice cu ozon uscat).
• Luarea băilor din apă ozonizată. Scăldatul în apă ozonizată are un efect foarte benefic asupra întregului corp ca întreg, și anume:
- elimină oboseala (relaxarea);
- indeparteaza toxinele din organism;
- promovează un somn bun;
- îmbunătățește starea pielii corpului (dă
netezime și elasticitate);
- ajută la reumatism și boli de piele;
- ajută la migrene.
Apa din baie nu trebuie să depășească nivelul pieptului, temperatura este de 38-40 de grade, durata băii nu trebuie să depășească 20 de minute.
• Întârziere în dezvoltarea tumorilor canceroase. Întârzierea dezvoltării cancerului de piele cu 40%, alte tumori cu 30%, a asigurat utilizarea constantă a apei ozonizate și scăldatul în apă ozonizată de 1-2 ori pe săptămână.