Regimul importului de marfuri pe Piata Unica Europeana (eBook)

Vînd 
Chişinău
45 lei
sardi
176
Avand in vedere faptul ca dupa anul 1990 cei mai bogati cetateni ai tarii (Adrian Năstase, Miron Mitrea, Dan Ioan Popescu, Viorel Hrebenciuc, Radu Mazăre, Marian Oprișan, Gabriel Comănescu, Dinu Patriciu, Ilie Alexandru, Marian Vanghelie, s.a.m.d) si-au facut averile datorita importului de marfuri, trend ce se mentine si care continua sa creeze miliardari autohtoni si in momentul de fata, manuscrisul prezinta institutiile de baza legale utilizate de catre acestia (cele ilegale vor putea fi usor deduse din lectura) si care, daca vor fi utilizate corespunzator, va vor crea o situatie materiala indestulatoare si dumneavoastra.

Manuscrisul ofera posibilitatea: statului Roman, prin prezentarea jurisprudentei, de a imbogati trezoreria din prelevarea taxelor; capacitatea desfacerii produselor importate pe intreg teritoriu al Uniunii Europene; pasii cei mai ascunsi pentru afacerile individuale. Ba mai mult, in functie de inventivitatea si perspicacitatea fiecaruia, activitatea ofera posibilitatea de a deveni originali.

Atractivitatea activitatii de importului este data de situarea geografica a tarii langa state terte precum Ucraina, Moldova si zona Balcani.

Cartea poate fi achizitionata de pe pagina oficiala Letras.ro urmarind link'ul:

https://letras.ro/product/regimul-importului-de-marfuri-pe-piata-unica-europeana-ebook-pdf/

SKU: Letras-9786060715382

Studiati, cooperati si actionati. Succes!
45 lei
004915733304426

Dobândă avantajoasă și fără comision de acordare la refinanțarea afacerii la maib

Producția industrială a Republicii Moldova a crescut cu 12% în decurs de aproape un an

Decis! Guvernul va oferi compensații mai mari pentru factura la energie termică

Agenția de informații a armatei ucrainene: Moscova și-a sporit ajutorul militar pentru separatiști din estul Ucrainei

Între „candidatură potrivită” și „omul vechiului regim”. Cum este văzut noul vicepremier pentru Reintegrare Serebrian de analiști și politicieni
Cod *
captcha
Greu de citit?Regenerează cod