Kit panou solar 1-2 persoane

Vînd 
Chişinău
1360 €
Termocasa
13
Kit panou solar 1-2 persoane

PANOU SOLAR cu 25 ANI GARANTIE

Buc Denumirea produs Termocasa
1 Panou cu 18/20 tuburi vidate SP 58/1800A-18
4 Suport de Inox/Al pentru fixarea panourilor solare
1 Automatizare dubla TMC + 2 senzori PT 1000
1 Pompa / statie solara
1 Supapa de suprapresiune / electrovalva
1 Vas de expansiune-suport de montaj
1 Set/ racord de legatura pompa-vas de expansiune
1 Minim 10 litri lichid de incalzire(antigel – 40°C)
1 Aerisitor automat set complet rezistent la 180°C
1 Boiler trivalent 150L Termic Solar Electric 3kw

PANOURI SOLARE - ABSORBTIE DIRECTA PRESURIZATE CU OGLINDA IZOLATA CPC (NOUTATE ABSOLUTA PE PIATA ROMANEASCA)
Panourile solare dotate cu noua tehnologie de absorbtie directa presurizate produc energie termica necesara pentru producerea apei calde menajere si pentru prepararea agentului termic utilizat pentru aportul la incalzirea locuintelor, institutiilor publice, firmelor precum si la incalzirea piscinelor.
Principalul avantaj al noilor panouri solare cu absortie directa il reprezinta faptul ca glicolul fierbinte intra in contact direct cu tuburile de sticla iar transferul de caldura este maxim , in comparatie cu panourile heat pipe unde transferul termic se face prin intermediul mai multor schimbatoare de caldura (tubul de sticla cedeaza caldura aripioarelor de aluminiu care la randul lor cedeaza caldura catre heat pipe iar mai apoi caldura este cedata colectorului in care se afla glicolul ).
Datorita lipsei elementelor care se pot deteliora , panourile cu absortie directa beneficiaza de 25 ani garantie care poate fi extinsa in functie de politica fiecarui distribuitor.
Randamentul panourilor solare cu absortie directa este cu pana la 30% mai ridicat decat la panourile heat pipe si cu pana la 50% mai ridicat decat la panourile plane.
Panourile solare dotate cu noua tehnologie de absortie directa presurizate si oglinda izolata CPC reprezinta varful de tehnologie si cele mai recente inventii si inovatii in domeniul panourilor solare . Stratul de oglinda izolata CPC este aplicat direct pe spatele tubului exterior de sticla si ajuta la recuperarea a radiatiei solare din lateralele tubului interior care in mod normal se pierde si la stoparea pierderilor de caldura prin suprafata umbrita a tubului de sticala (spatele tubului) . Pe timpul verii printr-o simpa rasucire a tubulrilor se poate reduce sau opri functionarea panoului solar prin umbrirea realizata de oglinda izolata CPC, aceasta fiind orientata catre soare .

Mai multe informatii:

https://termocasa.ro/

consultant@termocasa.ro

Telefon: 0040786040000
1360 €
0040786040000

Ei sunt campionii schimbării 2021. Personalități din diverse domenii au fost premiați pentru implicare (FOTO)

R. Moldova: 1300 de noi infectări cu COVID-19 și 12 decese printre cei bolnavi

Ce găsești toamna asta la expozițiile MOLDAGROTECH și FARMER 2021 și unde se vor ține acestea (VIDEO)

Celebrăm împreună Ziua Cooperării Europene cu un eveniment în aer liber, o cursă de ciclism, dar și proiecții online (VIDEO)

R.Moldova: 1.371 cazuri noi de COVID-19
Cod *
captcha
Greu de citit?Regenerează cod