Credite nebancare - Zoom Credit, Chișinău

Vînd 
Chişinău
1 €
ZOOM
674
Eşti în căutarea unei companii de creditare la cele mai favorabile condiţii de pe piaţă? Astăzi băncile impun prea multe condiții și cer exagerat de multe acte? Acum ai șansa să aplici pentru credite nebancare printr-o cerere simplă la biroul companiei Zoom Credit din Chișinău, sau online pe zoomcredit.md

La noi găseşti cele mai favorabile soluții financiare. Îți oferim o sumă mare de bani, fără formalități precum adeverințe de salariu, confirmări de la locul de muncă ș.a. Ba mai mult, acceptăm diverse surse de venit: salarii neoficiale, pensii, chirii și alte activități independente, pentru ca tu să poți beneficia de un credit online Moldova.
Ce trebuie să faci pentru a beneficia de un împrumut? Totul este mai simplu decât crezi. E nevoie doar să completezi cererea pentru credit online, pe site-ul nostru, ZoomCredit.md, sau la oficiul de la adresa bd. Decebal 76/4, etajul 2.
Pentru mai multe detalii ne găsești la numărul telefon +373 79 330 300!
https://zoomcredit.md/ro/credit-de-consum/credit-nebancar

1 €
+373 79330300

Șeful diplomației de la Minsk a „murit subit”, transmite presa din Belarus. Acesta urma să se întâlnească cu Serghei Lavrov

Sondaj | Moldovenii, mai îngrijorați de prețurile mari și sărăcie decât de războiul din țara vecină  

Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități: În 2021, aproape 2% din numărul total de minori erau copii cu dizabilități (INFOGRAFIC)

Bombardiere strategice ruse și chineze în patrulă comună deasupra Pacificului

De mâine, cetățenii vor fi informați despre gradul de vulnerabilitate, spune ministrul Spatari
Cod *
captcha
Greu de citit?Regenerează cod